Invisalign – Osynlig tandställning

För att slippa den klassiska tandställningen erbjuder vi på De Geerkliniken Invisalign. Med Invisalign får du en nästintill osynlig tandställning som är både effektiv och väldigt modern. Med Invisalign regleras tänderna med hjälp av avtagbara genomskinliga plastskenor som är skräddarsydda och byts varje vecka. Vi skapar varje skena för att gradvis förflytta dina tänder tills de slutligen hamnar i rätt position.

Tänderna flyttas lite i taget

Genom att använda Invisalign som behandlingsmetod får du en nästintill osynlig tandställning. Som med vanlig tandställning flyttas tänderna lite i taget och du får en uppsättning skenor där varje skena åstadkommer en liten förändring. Skenorna byts ca en gång i veckan och när du använt alla skenorna har tänderna nått sin önskade placering och du har nått det slutresultat du drömt om. Skenorna används under hela dygnet men tas ut tillfälligt när du ska äta, dricka varma drycker eller borsta tänderna. Skenorna rengörs enkelt genom att skölja med ljummet vatten och borsta med mjuk tandborste.

Kan bettfel korrigeras med Invisalign?

I dagsläget har mer än fem miljoner människor fått hjälp med sina tandregleringsproblem. Vi på De Geerkliniken är Invisalign-certifierade på högsta nivån och bedömer om denna metod är rätt lösning för just dig. Vi skapar därefter en detaljerad behandlingsplan där vi går igenom hela processen från start till slut.

Fördelarna är många

Invisalign är bekvämt och genomskinligheten gör att tandskenan knappt syns vilket gör den väldigt diskret. Tandförflyttningen görs dessutom snabbare då du byter skenor varje vecka och det finns även olika typer av Invisalign-behandlingar beroende på bettfelets omfattning.

Kontakt & Tidsbokning

Vi erbjuder begränsat med tider i onlinebokningen. Har du frågor om våra behandlingar eller vill boka tid per telefon, vänligen ring oss på 011-31 10 31.

Om oss

Vi är en modern och helt nybyggd tandläkarklinik mitt i centrala Norrköping som utför högkvalitativ tandvård.
Se våra behandlingar här.

Telefontider

Mån–Ons: 08.00-17.00
Tors-Fre: 08.00-13.00
Lör-Sön: Stängt

Kontakt

De Geerkliniken AB
Gamla Rådstugugatan 31
602 24 Norrköping
Tele: 011-31 10 31
kontakt@degeerkliniken.se