Tandblekning – Estetisk tandvård

Drömmer du också om ett vitare och vackrare leende? Kaffe, te, rökning, rödvin och normalt åldrande missfärgar tänder över tid. Missfärgade och gula tänder kan enkelt åtgärdas med en tandblekning som är oskadlig för dina tänder.

På De Geerkliniken erbjuder vi två metoder för att bleka tänder: Klinikblekning eller Hemmablekning.

Klinikblekning

Vid klinikblekning tillverkar vi individuella skenor och du bleker därefter tänderna hos oss på kliniken med starkare blekmedel än det du använder hemma. Resultatet kommer snabbare och du är i trygga händer under tiden. 

Hemmablekning

Vid hemmablekning tillverkar vi individuella skenor som du själv fyller med blekmedel. Du bleker därefter tänderna hemma i cirka 4 timmar. Detta är väldigt säkert och det bästa sättet att bleka för att undvika ilningar.

Hur går hemmablekning till?

Vi träffas under två besök. Första gången tittar vi på tändernas färg och om eventuella lagningar/kronor finns. Viktigt är att du ska ha undersökt dina tänder och fått de rengjorda innan behandling med blekning. Eventuella kariesangrepp måste också åtgärdas innan blekningen påbörjas. 

Vi tar därefter ett digitalt avtryck på dina tänder och skickar till en tandtekniker som framställer individuellt anpassade skenor för dig. Därefter provar vi ut skenorna och ser att de har rätt utformning, tar bort eventuell tandsten och blästrar dina tänder. Sist går vi igenom precis hur du ska gå tillväga och vad som är viktigt att tänka på.

Behandlingen kan antingen ske dagtid eller på natten medan du sover.

Du får gärna komma på återbesök och visa upp dina fina vita tänder!

Kontakt & Tidsbokning

Vi erbjuder begränsat med tider i onlinebokningen. Har du frågor om våra behandlingar eller vill boka tid per telefon, vänligen ring oss på 011-31 10 31.

Om oss

Vi är en modern och helt nybyggd tandläkarklinik mitt i centrala Norrköping som utför högkvalitativ tandvård.
Se våra behandlingar här.

Telefontider

Mån–Ons: 08.00-17.00
Tors-Fre: 08.00-13.00
Lör-Sön: Stängt

Kontakt

De Geerkliniken AB
Gamla Rådstugugatan 31
602 24 Norrköping
Tele: 011-31 10 31
kontakt@degeerkliniken.se